Skip to main content
Sobota, 2. december 2023
21.09.2022
08:46
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V Posavju bodo v sredo brez električne energije na območju transformatorskih postaj Orle, Orlska gora, Okljukova gora in v delu krškega Vidma, na Lapajnetovi in Kajuhovi ulici.

Kje bo v sredo motena oskrba z elektriko?

Kajuhova, Lapajnetova

Na območju nadzorništva Krško bo v sredo, 21. septembra, prekinjena oskrba z električno energijo na območju transformatorske postaje Nova šola Videm - nizkonapetostno omrežje Kajuhova, levo Lapajnetova predvidoma med 8. in 13. uro.

Rucmanov vrh, Luskrčevo, Zabrdje

Na področju Brežic z okolico bodo brez elektrike na transformatorski postaji Okljukova gora - nizkonapetostno omrežje Rucmanov vrh predvidoma med 8. in 10. uro, na območju transformatorske postaje Miting - nizkonapetostno omrežje Gradovi, Luskrčevo predvidoma med 9. in 14. uro ter na območju transformatorske postaje Zabrdje - nizkonapetostno omrežje Kolenc predvidoma med 11. in 13. uro.

Orle, Orlska gora, Dedna gora, Mirna

Na območju nadzorništva Sevnica bo oskrba z električno energijo motena na območju dveh transformatorskih postaj, predvidoma med 8. in 14. uro na območju transformatorskih postaj Orle, Orlska gora in Dedna gora in predvidoma med 9. in 13. uro na območju transformatorske postaje Mirna Roje 3 - nizkonapetostno omrežje Žonta.

elektrika
elektro celje
obvestila
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja