Skip to main content
Četrtek, 1. junij 2023
09.02.2022
13:35
Foto: arhiv ePosavje
V Sevnici je 24-letnik ostal brez avtomobila, krški policisti so 52-letnika odpeljali na policijsko postajo. Še prej pa na strokovni pregled.

24-letnik ostal brez avtomobila

Sevniški policisti so zvečer v Boštanju ustavili 24-letnega voznika osebnega avtomobila iz Sevnice. V postopku so ugotovili, da je vozil avto brez veljavnega vozniškega dovoljenja, saj so mu ga nekaj mesecev nazaj odvzeli. Policisti so mu avtomobil.

52-letnika so pridržali

Krški policisti so v Hrasteku kontrolirali 52-letnega voznika osebnega avtomobila. Odrejeni preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,76 mg/l alkohola v izdihanem zraku (1,6 promila). Voznik se z rezultatom ni strinjal in nakazal, da se bo odpeljal. Pa so ga policisti vklenili in odpeljali na strokovni pregled, nato pa v pridržanje. Med postopkom so še ugotovili, da je pred tem kršil javni red in mir v zasebnem prostoru in mu tudi za to kršitev napisali plačilni nalog.

Policija, avtomobil

151 klicev na številko 113

Policisti so od zadnjega poročanja na številko policije 113 sprejeli 151 klicev, od tega je bilo 41 dogodkov takšnih, ki so zahtevali posredovanje policije.

sevnica
krško
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja