Skip to main content
Torek, 28. november 2023
21.07.2023
08:22
NMP Krško, rešilec
Foto: arhiv ePosavje
Ob padcu s kolesa in strehe v četrtek poškodovana dva občana, s številke 112 so v zadnjih 24 urah posredovali petnajst pozivov za nujno medicinsko pomoč.

Četrtek v Posavju

Padel s kolesa

V četrtek ob 10.05 se je v naselju Šutna v občini Krško pri padcu s kolesom poškodoval občan. Posredovali so reševalci nujne medicinske pomoči Krško, ki so poškodovanega oskrbeli in prepeljali v Urgentni center Splošne bolnišnice Brežice.

Trčila sta

Brežiški policisti so bili okoli 10. ure obveščeni o padcu kolesarjev v Vrhovski vasi. Po opravljenem ogledu so ugotovili da je 69-letni kolesar zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad kolesom in padel. Vanj je trčil 60-letni kolesar, ki je vozil za njim in prav tako padel. 60-letnik se je v nesreči lažje poškodoval.

Padel s strehe

Zvečer je ob 19.07 na Kremenu v občini Krško občan padel s strehe in se poškodoval. Reševalci nujne medicinske pomoči Krško so ga oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice, o dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Podrto drevo

Ob 21.00 se je na lokalno cesto v Gorenji Pirošici v občini Brežice podrlo drevo, odstranil ga je dežurni delavec komunalnega podjetja.

Petnajst pozivov in eno naročilo

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali petnajst pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali eno naročilo za odvoz poginule živali.

krško
nmp krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi