Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
22.09.2023
07:42
Foto: PGE Krško
V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali osemnajst pozivov za nujno medicinsko pomoč.

Naselje Sajevce: z vozilom s cestišča

V četrtek, 21. septembra, ob 20.19 je v naselju Sajevce, občina Kostanjevica na Krki, osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Gasilci poklicne gasilske enote Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, postavili vozilo na kolesa in nudili pomoč vlečni službi. Reševalci nujne medicinske pomoči so poškodovano osebo prepeljali na nadaljnje zdravljenje v Urgentnem centru Brežice.

Fotogalerija (Foto: PGE Krško):

V Brestanici gasilci s tehničnim posegom odprli vrata

V četrtek, 21. septembra, so ob 5.49 posredovali gasilci poklicne gasilske enote Krško v Brestanici, kjer so s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja in zamenjali ključavnico.

Poškodba roke na stroju za ličkanje koruze

Ob 12.26 je v naselju Dolenja vas, občina Krško, pri opravljanju kmečkih del, občanki stroj za ličkanje koruze poškodoval roko. Gasilci poklicne gasilske enote Krško so rešili roko iz stroja, nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi poškodovane osebe in pri njenem prenosu do reševalnega vozila. Reševalci NMP Krško so jo prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto.

V Sevnici trčila motorist in osebno vozilo

Ob 9.51 sta pri kraju Lisičje Jame, občina Sevnica, trčila motorno kolo in osebno vozilo. Gasilci prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali kraj dogodka, nudili prvo pomoč poškodovanem motoristu, odklopili akumulator in nevtralizirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Sevnica so poškodovanca oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice.

Zagorelo v Krški vasi

V četrtek, 21. septembra, je ob 17.37 v Krški vasi, občina Brežice, zagorelo ostrešje stanovanjskega objekta v izgradnji. Gasilci prostovoljnega gasilskega društva Krška vas in Skopice so pogasili požar, ki je zajel okoli tri kvadratne metre ostrešja.

gasilci
pge krško
požar
nesreča

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja