Skip to main content
V Posavju 24.9° C Sobota, 19. junij 2021
23.11.2020
14:19
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
Na območju Tržišča v petek zvečer pijani 24-letnik v drog javne razsvetljave. V Hrastju pri Cerkljah ob Krki pogrešajo televizor, policisti na Obrežju med tovorom izsledili tri Afganistance.

24-letnik izgubil oblast nad vozilom in trčil v drog javne razsveljtave

Napihal veliko veliko preveč

SEVNICA Policisti Policijske postaje Sevnica so bili v petek nekaj pred 23. uro obveščeni o prometni nesreči v Tržišču. Po prvih ugotovitvah je 24-letni voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne strani vožnje izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drog javne razsvetljave.

Napihal, ostal brez vozniške, pa še plačal bo

Kot pravijo policisti, je imel povzročitelj, se v nesreči ni poškodoval, v litru izdihanega zraka 0,87 miligramov alkohola. Pa so mu policisti odvzeli vozniško dovoljenje, zaradi kršitve izdali plačilni nalog in o vožnji pod vplivom alkohola z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

V turškem tovornjaku trije Afganistanci

Skrivali so se med tovorom

Na mejni prehod Obrežje je v petek na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila turških registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontroli in pri pregledu tovornega vozila odkrili tri državljane Afganistana, ki so se skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Policisti so tujce po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Iz hiše odnesel televizor

V Hrastju pri Cerkljah je v noči na petek nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi vhodna vrata vlomil v stanovanjsko hišo, pregledal je prostore in odtujil televizijski sprejemnik.

(eP)

brežice
sevnica
obrežje
državna meja

Pridružite se nam

Novice iz Posavja