Skip to main content
Torek, 26. september 2023
20.03.2023
18:11
Policija
Foto: arhiv ePosavje
V policijskih zabeležkah sta med vikendom ostala dva prometna dogodka s pijanima voznikoma. V Brežicah je 35-letni zapeljal čez robnik in obstal na otoku sredi krožišča.

Vikend matadorja

Pijani 35-letnik obstal na sredi krožišča

V soboto nekaj pred 21. uro so bili brežiški policisti obveščeni o prometni nesreči v krožnem križišču v Brežicah. Po ogledu kraja nesreče so policisti ugotovili, da je 35-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti v krožišču izgubil oblast nad vozilom, zapeljal čez robnik in obstal na sredinskem otoku.

2,4 promila v krvi

Povzročitelj, ki se v nesreči ni poškodoval, je imel v litru izdihanega zraka 1,17 miligramov alkohola. Policisti so odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

32-letnika je izdala nezanesljiva vožnja

Policisti Policijske postaje Krško so med kontrolo prometa v Krškem v nedeljo zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika osebnega avtomobila Citroen berlingo. Policisti so ugotovili, da 32-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, v litru izdihanega zraka pa je imel 0,42 miligramov alkohola. Avtomobil so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

brežice
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja