Skip to main content
Sobota, 13. april 2024
07.11.2022
08:51
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
V nedeljo nekaj pred 14.30 se je v Sevnici zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili.

Pijan 39-letnik zapeljal na nasprotni vozni pas

SEVNICA Sevniški policisti so opravili ogled in ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 39-letni voznik, ki je vozil iz smeri Boštanja proti Raki in zapeljal na nasprotni vozni pas, po katerem je pravilno pripeljal 32-letni voznik. V nesreči se je 32-letnik lažje poškodoval, policisti pa so še ugotovili, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imel 0,74 miligramov alkohola. Policisti nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.

Štirje vlomi in tatvine

Leskovec pri Krškem

V Leskovcu pri Krškem je v noči na soboto neznanec vlomil v gostinski lokal, odtujil kamero in denarnico z menjalnim denarjem, z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 1000 evrov škode.

Kostanjevica na Krki

Na območju Kostanjevice ob Krki je med 3. in 5. novembrom nekdo vlomil v prostore društva. Kot pravijo policisti, odtujil ni ničesar, je pa nastala premoženjska škoda, povzročena z vlomom. 

Krško

V Krškem je v noči na soboto neznanec vlomil v gostinski lokal in odtujil menjalni denar, ključe in nekaj steklenic pijače.

Straža pri Raki

V Straži pri Raki je v petek nekdo izkoristil krajšo odsotnost stanovalcev in skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo, okoliščine policisti še preiskujejo.

sevnica
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja