Skip to main content
Ponedeljek, 4. marec 2024
31.01.2023
08:19
Foto: arhiv ePosavje
V Sevnici in Tržišču so policisti zasegli dva avtomobila, v Cerkljah ob Krki so posredovali ob razgrajanju preveč živahnega gosta v lokalu.

Pijan (46) za volanom neregistriranega avtomobila

Sevniški policisti so med kontrolo prometa v Sevnici nekaj pred 16. uro kontrolirali voznika osebnega avtomobila Toyota yaris. Med postopkom so ugotovili, da 46-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil je neregistriran in nezavarovan avtomobil, v litru izdihanega zraka pa je imel 0,87 miligramov alkohola. Policisti so mu avtomobil zasegli in zaradi številnih kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

52-letnik vozil brez veljavne vozniške

Na območju Tržišča so ob 16. uri ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je prav tako vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. 52-letnemu kršitelju so avtomobil zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Razgrajal v Cerkljah ob Krki

Brežiške policiste so v ponedeljek okoli 16.30 poklicali na pomoč iz gostinskega lokala v Cerkljah ob Krki, kjer naj bi pijan moški grozil osebju, razmetaval inventar in motil javni red in mir.

Odpeljali so ga v prostore za pridržanje

Kršitelj se tudi po prihodu policistov ni pomiril in ni upošteval ukazov, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva, ga obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje.

Ne bo se končalo samo pri položnici

Policisti mu bodo zaradi kršitev javnega reda in miru izdali plačilni nalog in na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi poškodovanja več stolov v lokalu.

brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice