Skip to main content
Sreda, 27. september 2023
11.09.2023
14:10
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
Na Pristavi kolesar odvzel prednost voznici in se huje poškodoval. Občani opazili nezanesljivega šoferja, izkazalo se je, da je 33-letnik vozil pošteno pijan.

Kolesar odvzel prednost voznici in se huje poškodoval

V petek nekaj po 11. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z udeležbo kolesarja in voznice osebnega avtomobila v naselju Pristava pri Leskovcu. Policisti Postaje prometne policije Novo mesto so opravili ogled in po prvih ugotovitvah je za trčenje odgovoren kolesar, ki ni upošteval talne označbe za križišče oziroma cestni priključek s prednostno cesto in je odvzel prednost voznici osebnega avtomobila. 77-letnega kolesarja, ki je po trčenju padel in se hudo poškodoval, so oskrbeli v brežiški bolnišnici. "Okoliščine nesreče policisti še preiskujejo," dodajajo policisti.

Nezanesljivega 33-letnika ustavili na Drnovem

Krške policiste so v nedeljo okoli 15. ure občani obvestili o nezanesljivi in nevarni vožnji voznika osebnega avtomobila. Pri Drnovem so policisti kršitelja izsledili in ustavili ter ugotovili, da gre za 33-letnega kršitelja, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, v litru izdihanega zraka pa je imel 0,98 miligramov alkohola. Policisti so mu zasegli mu avtomobil in o kršitvah cestno prometnih predpisov z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja