Skip to main content
Sreda, 29. november 2023
21.10.2022
08:26
Obnova ceste Cerklje - Črešnjice
Foto: ePosavje.com
Z Občine Brežice sporočajo, da so do 11. novembra podaljšali zaporo na cesti Črešnjice - Cerklje ob Krki.

Nova vas Mokrice, Kostanjevica, Vrbje

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v petek zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice, na območju transformatorske postaje Nova vas Mokrice, nizkonapetostno omrežje – Smer Mokrice desno do picerije med 8.30 in 12. uro. Na področju nadzorništva Krško mesto elektrike ne bo na območju transformatorske postaje Kostanjevica grajska, nizkonapetostno omrežje – Resljeva invidualne hiše med 9. in 12. uro in na območju transformatorske postaje Vrbje med 8.30 in 10. uro.

Podaljšanje zapore na cesti Črešnjice - Cerklje ob Krki

Občina Brežice obvešča o podaljšanju popolne zapore ceste LC 191143 V. Podlog-Hrastje-Črešnjice-Cerklje med stacionažo km 4.900 in km 5.550 v obdobju med 21. oktobrom in 11. novembrom 2022, 24 ur dnevno.

Gasilci PGE Krško

Gorelo drevo

V četrtek ob 19.48 je v naselju Apnenik pri Boštanju v občini Sevnica gorelo drevo ob cesti. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Boštanj so požar pogasili in preprečili nadaljnje širjenje požara v bližnji gozd.

Trije nujni pozivi

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč.

ceste
brežice
elektrika
elektro celje

Pridružite se nam

Poglejte tudi