Skip to main content
V Posavju -3.1° C Sreda, 1. februar 2023
21.01.2023
18:09
Iskalna akcija, Mostec, Brežice
Grafika: ePosavje.com
V Ločah pri Brežicah svojci pogrešajo 75-letno Ano Vučanjk. Jo je kdo videl? Iskalna akcija je stekla že včeraj, zvečer so jo s psi iskali tudi na Mostecu. Policisti prosijo za pomoč.

Pogrešajo 75-letno Ano Vučanjk

V petek, 20. januarja, okoli 18. ure so policiste Policijske uprave Novo mesto svojci obvestili, da pogrešajo 75-letno Ano Vučajnk iz naselja Loče na območju Brežic. Kot pravijo policisti, so pogrešano nazadnje opazili, ko se je okoli 9.30 iz Loč odpeljala z osebnim avtomobilom. Policisti so v petek takoj pričeli z aktivnostmi za njeno izsleditev.

Na Mostecu našli njen avtomobil

Med iskalno akcijo so brežiški policisti sinoči na brodišču na Mostecu našli avtomobil, vendar pogrešane ni bilo v bližini. V petkovem večeru so posredovali vodniki reševalnih psov Zveze reševalnih psov Dolenjske, ki so opravili pregled plovila broda na Mostecu.

Akcija se nadaljuje tudi v soboto

V iskalni akciji, ki se nadaljuje tudi v soboto, poleg policistov sodelujejo vodniki službenih psov in vodniki reševalnih psov.

Pokličite 113 ali 080 1200

Pogrešana Ana Vučanjk je visoka okoli 160 cm in ima srednje dolge temne lase. Prosimo vse, ki bi jo opazili, da nam to sporočijo na številko 113.

brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi