Skip to main content
Sobota, 2. marec 2024
25.11.2022
09:00
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Zadnji novembrski četrtek je v Sevnici sila zanimiv. Že od popoldneva je na območju krožišča ob Kvedrovi cesti potekala policijska intervencija. Promet zdaj tam poteka nemoteno.

Policijska intervencija pri Sparu v Sevnici

PETEK, 26. NOVEMBER 2022

(08:37) Policisti o dogajanju v Sevnici

V četrtek nekaj po 14.30 bili na Operativno komunikacijskem centru Policijske uprave Novo mesto obveščeni, da se v nakupovalnem vozičku pred prodajalno v Sevnici nahaja zapuščen kovček. Policisti so izvedli vse aktivnosti, ki so v teh primerih predvidene za zavarovanje življenja in premoženja ljudi.

Bombni tehniki so odprli kovček in ugotovili, da v njem ni nevarnih predmetov

"Iz prodajalne in bližnjih objektov so evakuirali stanovalce in zaprli del ceste. Na kraj smo poklicali bombne tehnike, ki so kovček s pomočjo robota odprli in ugotovili, da v njem ni nevarnih predmetov," pravijo policisti. Zdaj nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin, o ugotovitvah bodo seznanili pristojno tožilstvo.

ČETRTEK, 25. NOVEMBER 2022

(19:59) Promet čez Sevnico znova poteka nemoteno

Policisti so rešili zaplet s kovčkom neznanega lastnika, promet na glavni ulici v mestu znova poteka "po starem".

(19:27) Pri Sparu v Sevnici

V Sevnici pri krožišču med Trgom svobode, Cankarjevo ulico in Kvedrovo cesto - na parkirišču pri trgovini Spar, od popoldneva poteka policijska akcija. Po naših informacijah so na parkirišču našli kovček, ne pa tudi njegovega lastnika. Ker zaenkrat ne vedo, kaj je v njem, so kovček opredelili kot neznani predmet. Policisti so zavarovali širše območje, intervencija še vedno poteka.

Obvoz je bil mimo šole

Promet je bil iz smeri železniške postaje proti stari Sevnici preusmerjen pred "Bowlingom", ko so zaradi varnosti izpraznili tudi celotno stavbo.

Zadnja osvežitev: 8:39, 25. november 2022

sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja