Skip to main content
Ponedeljek, 26. februar 2024
23.11.2022
13:43
Policija, državna meja
Foto: arhiv ePosavje
Tudi s torka na sredo so policisti pri nadzoru državne meje prijeli več tujcev. Tokrat so 71 tujcev prijeli pri nadzoru meje, še 11 Indijcev pa globoko za državno mejo, na območju Blance.

V tovornjaku našli štiri Indijce

Na mejni prehod Obrežje je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila srbskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in v tovornem delu odkrili štiri državljane Indije, ki so se skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Tujce so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Na meji so prijeli 71 tujcev

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Policijske postaje Brežice prijeli 71 tujce. Vse tujce so prijeli na območju krajev Dobova, Loče, Rigonce in Obrežje , ko so izsledili in prijeli 18 državljanov Indije, 16 državljanov Sirije, 15 državljanov Rusije, devet državljanov Pakistana, pet državljanov Bangladeša, štiri državljane Maroka, tri državljane Kube in državljane Iraka.

Še 11 so jih prijeli na Blanci

Na območju Policijske postaje Sevnica so na Blanci prijeli 11 državljanov Indije. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni, dodajajo na Policijski upravi Novo mesto.

krško
brežice
sevnica
državna meja

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja