Skip to main content
Torek, 26. september 2023
07.02.2023
12:28
Mostec, iskalna akcija
Grafika: arhiv ePosavje
Policisti so potrdili žalostno novico, v ponedeljek so v reki Savi pri Mostecu opazili truplo pogrešane 75-letnice.

Iskalna akcija na Mostecu

TOREK, 7. FEBRUAR 2023

(12:05) Policisti so potrdili žalostno novico

Na Policijski upravi Novo mesto pravijo, da je brežiške policiste v ponedeljek nekaj po 18. uri občan obvestil, da je v reki Savi opazil truplo. Policisti so s pomočjo gasilcev truplo potegnili iz reke.

Pogrešali so jo od 21. januarja letos

"Potrjena je bila identiteta trupla in ugotovljeno je bilo, da gre 75-letno žensko z območja Loč, ki so jo policisti iskali od 21. januarja," pravijo v sporočilu in dodajajo, da bodo o ugotovitvah in zbranih obvestilih seznanili pristojno tožilstvo.

SOBOTA, 21. JANUAR 2023

V petek, 20. januarja, okoli 18. ure so policiste Policijske uprave Novo mesto svojci obvestili, da pogrešajo 75-letno Ano Vučajnk iz naselja Loče na območju Brežic. Kot pravijo policisti, so pogrešano nazadnje opazili, ko se je okoli 9.30 iz Loč odpeljala z osebnim avtomobilom. Policisti so v petek takoj pričeli z aktivnostmi za njeno izsleditev.

Na Mostecu našli njen avtomobil

Med iskalno akcijo so brežiški policisti sinoči na brodišču na Mostecu našli avtomobil, vendar pogrešane ni bilo v bližini. V petkovem večeru so posredovali vodniki reševalnih psov Zveze reševalnih psov Dolenjske, ki so opravili pregled plovila broda na Mostecu.

Akcija se nadaljuje tudi v soboto

V iskalni akciji, ki se nadaljuje tudi v soboto, poleg policistov sodelujejo vodniki službenih psov in vodniki reševalnih psov.

brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja