Skip to main content
Torek, 28. november 2023
14.11.2023
07:53
Foto: arhiv ePosavje
V ponedeljek, 13. novembra 2023, so bili gasilci obveščeni o prometn nesreči v Dolenjem Boštanju. Tam sta trčili dve vozili. Posredovali so tudi na avtocesti, kjer se je kadilo iz vozila.

V Dolenjem Boštanju trčili dve vozili

Ob 15.42 sta v naselju Dolenji Boštanj, občina Sevnica, trčili osebni vozili. Posredovali so pripadniki PGD Sevnica, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili bateriji, nevtralizirali iztekle motorne tekočine, nudili pomoč policiji in do prihoda reševalcev NMP Sevnica tudi poškodovani osebi. Sevniški reševalci so slednjo prepeljali v prostore ZD Sevnica, od koder je bila odpuščena v domačo oskrbo. Obveščene so bile pristojne službe.

Dim iz vozila na avtocesti

Preko Regijskega centra za obveščanje Brežice so bili pripadniki poklicne gasilske enote Krško ob 19:52 uri obveščeni o požaru vozila s prikolico na avtocesti Dubruška vas – Smednik v smer proti Zagrebu. "Ob prihodu na kraj smo ugotovili, da je vzrok dima posledica okvara motorja. Vozilo in prikolico smo pregledali, posredovanje ni bilo potrebno. Na kraju so bile vse pristojne službe. V enoto smo se vrnili ob 20.23," so sporočili.

gasilci
pge krško
pgd sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja