Skip to main content
Sreda, 27. september 2023
04.09.2023
09:27
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Pošpricali 76-letnika in mu odnesli za okoli 200 evrov denarja. Policisti storilce poznajo, nadaljujejo s preiskavo primera.

Pošpricali 76-letnika in mu odnesli za okoli 200 evrov denarja

Krški policisti so v petek zjutraj prejeli prijavo o domnevnem ropu v Pristavi pod Rako. Na kraju so ugotovili, da naj bi večer prej 76-letnik imel obisk oseb, ki jih je poznal. V nekem trenutku so ga pošpricali z neznano snovjo, da je padel s stola, kar so izkoristili in mu preiskali žepe ter odnesli za okoli dvesto evrov denarja. "Osebe iz okolice Brežice so policistom znane, preiskava je v teku," pravijo policisti.

Ukradli pastirja, akumulator in sončno celico

Ponoči s četrtka na petek so neznanci v naselju Cesta v občini Krško ukradli električnega pastirja, akumulator in sončno celico. Lastnika so oškodovali za okoli tristo evrov.

Vlom v Arnovem selu

V noči iz petka na soboto so vlomili v stanovanjsko hišo v Arnovem selu. Po prvih ugotovitvah so neznanci izkoristili odsotnost domačih in na silo vstopili v objekt, pregledali in razmetali prostore ter odnesli nekaj malega denarja in zlatnine. Skupaj so jim naredili za nekaj sto evrov škode.

Naredili za okoli 500 evrov škode

V četrtek so policisti v Krškem obravnavali vlom v zabojnik s hitro hrano v Žadovinku. Neznanci so odnesli nekaj menjalnega denarja in skupaj naredili za več kot petsto evrov škode.

krško
brežice

Pridružite se nam

Novice iz Posavja