Skip to main content
Torek, 5. december 2023
27.07.2023
09:42
Cesta krških žrtev 55a, stavba nekdanje policijske uprave Krško
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so uspešno preiskali več primerov tatvin. Pri 41-letniku so opravili hišno preiskavo.

Krški policisti preiskali več tatvin in prijeli osumljenca

KRŠKO Policisti Policijske postaje Krško so obravnavali več tatvin na širšem območju Krškega. V vseh primerih so opravili oglede in zbirali obvestila. Med preiskavo so ugotovili, da je kaznivih dejanj osumljen 41-letni moški iz okolice Krškega. Policisti so pridobili odredbo sodišča in na njegovem domu opravili hišno preiskavo.

Kradel na območju Leskovca in Krškega

Med preiskavo so našli in zasegli več predmetov, ki izvirajo iz kaznivih dejanj tatvin na območju Leskovca pri Krškem in Krškega, in sicer motorno kosilnico, električno ročno orodje, samokolnico in denarnico z dokumenti.

Našli so tudi naboje

Policisti bodo ukradene predmete vrnili oškodovancem in nadaljujejo s preiskavo, zoper 41-letnika bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivih dejanj tatvin in uvedli prekrškovni postopek, saj so pri njem našli in zasegli tudi naboje.

Policija, avtomobil

Odnesel zlato, denar in dva vrtalnika

V kraju Cundrovec na območju Brežic je v noči na sredo neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Neznanec je pregledal prostore in našel ter odtujil zlat nakit, denar in dva baterijska vrtalnika. Policisti pravijo, da je z vlomom in tatvino povzročil za okoli 1.500 evrov škode.

krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja