Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
27.12.2022
16:47
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so na božični večer posredovali na Cesti 4. julija na Vidmu, kjer so odvzeli prostost 52-letnemu Krčanu.

Po prepiru je vzel nož

Po prvih zbranih obvestilih je v stanovanju 52-letnika prišlo do prepira med njim in 31-letnikom. V prepir se je vmešal še 29-letnik, ki ju je poskušal pomiriti. Policisti pravijo, da so reševalci 31-letnika z vbodno rano v prsni koš z reševalnim vozilom odpeljali na zdravljenje v bolnišnico, v dogodku pa je bil porezan tudi 29-letnik.

52-letnika bodo kazensko ovadili

Poškodbe obeh naj bi po poročanju policistov sicer lažje, policisti so 52-letnika so pridržali in ga bodo kazensko ovadili.

Še dva "živahna" dogodka

15-letnik razgrajal v lokalu v Brežicah

V ponedeljek dopoldne so brežiški policisti intervenirali v gostinskem lokalu v Brežicah. Tam je javni red in mir kršil 15-letnik, ki je poleg žaljivk gostom in natakarici, po zraku vihtel kovinsko cev. Ker se ni pomiril niti ob prihodu policistov in je s kršitvijo nadaljeval, so ga vklenili in o dogodku obvestili njegovega očeta, ki je prišel ponj na policijsko postajo. Policisti bodo zoper mladoletnika uvedli postopek o prekršku.

30-letnik živahen v Sevnici

Sevniški policisti so v noči iz ponedeljka na torek zaradi kršitve javnega reda in miru pod očitnim vplivom alkohola pridržali 30-letnika. Ker se možakar tudi v prisotnosti policistov ni želel pomiriti, ni šlo drugače, kot da so ga vklenili in odpeljali v prostore za pridržanje.

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja