Skip to main content
Petek, 1. december 2023
29.11.2022
10:32
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
V ponedeljkovih policijskih zabeležkah pretep na bencinski črpalki, vlom in tatvina v Brežicah ter poškodba kolesarja med Črnečo vasjo in Kostanjevico na Krki.

Ponedeljek v Posavju

Poškodba 36-letnega kolesarja

Policisti so bili v ponedeljek popoldne obveščeni, da v bolnišnici oskrbujejo moškega, ki naj bi se poškodoval pri padcu s kolesom. Policisti so zbrali obvestila, opravili ogled in ugotovili, da se je nesreča zgodila okoli 15.30 na gozdni poti med Črnečo vasjo in Kostanjevico na Krki. 36-letni moški je vozil gorsko kolo in pri vožnji po klancu navzdol izgubil oblast nad kolesom, padel in se lažje poškodoval.

Vlomil v hišo

Med 17. in 19. uro je v okolici Brežic nekdo izkoristil krajšo odsotnost stanovalcev in skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo, po prvih ugotovitvah je odtujil ogrlici v vrednosti okoli 50 evrov.

Pretep na bencinski črpalki

V noči na torek so bili policisti obveščeni o pretepu na bencinskem servisu na območju Policijske postaje Brežice. Brežiški policisti so se takoj odzvali in vzpostavili javni red in mir. 28-letnemu kršitelju, ki ni upošteval opozoril in ukazov, so odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje, zaradi kršitev mu bodo izdali plačilni nalog.

brežice
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi