Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
09.09.2022
22:29
Policija, marica
Foto: arhiv ePosavje
Nekaj pred deveto zvečer je bilo, ko je policiste klical 45-letnik in prijavil, da ga je v gostinskem lokalu v Kostanjevici na Krki gost udaril.

Najprej so ste stepli, nato pa so se še zaleteli

Nekaj minut zatem so policisti dobili na številko 113 klic, da je se med vožnjo drugi voznik zaletel v njihovo vozilo, v avtu pa naj bi bili voznik, sopotnica in trije otroci.

Zapele so pesti

Policisti so voznika kmalu izsledili – izkazalo se je, da gre za 45-letnika, ki je prijavil, da ga je udaril eden od gostov gostinskega lokala. Policisti so še ugotovili, da je bil v drugem vozilu kot sopotnik 31-letnik, ki naj bi 45-letnika prej v lokalu udaril.

Trpela je pločevina

In kako se je vse skupaj začelo? Ko je 31-letnik s družbo zapustil lokal, se je 45-letnik zapeljal za njimi in se namerno zaletel v njihov avtomobil, oziroma jih prehiteval in bil pri tem tako neroden, da se je zaletel vanje.

45-letnik ovaden, 31-letnik bo plačal

Ko so 45-letniku odredili preizkus alkoholiziranosti, je ta pokazal 0,58 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti ga bodo zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje kazensko ovadili. 31-letniku pa so policisti napisali plačilni nalog zaradi kršitve javnega reda in miru.

kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Novice iz Posavja