Skip to main content
Sobota, 24. februar 2024
04.02.2024
13:37
PGE Krško
3. februarja 2024 je bil Regijski center za obveščanje (ReCo) Brežice obveščen o dveh prometnih nesrečah v kraju Soteljsko in v bližini Drnovega.

Nesreča v naselju Sotelsko

Ob 11.17 se je na lokalni cesti v naselju Sotelsko, občina Krško, osebno vozilo prevrnilo na bok in obstalo na cestišču. Posredovali so gasilci PGE Krško, ki so dogodek zavarovali, odklopili baterijo, počistili iztekle motorne tekočine, vozilo postavili na kolesa, nudili pomoč policiji in do prihoda reševalcev NMP Krško skrbeli za ponesrečenca. Slednji so voznika prepeljali v UC Brežice. Obveščene so bile pristojne službe.

Vir: Reco Brežice

Fotogalerija (Foto: PGE Krško):

Nesreča v bližini naselja Drnovo

Ob 19.03 je v bližini naselja Drnovo, občina Krško, na izvozu iz avtoceste osebno vozilo trčilo v obcestno ograjo. Gasilci PGE Krško so zavarovali in osvetljevali kraj dogodka, odklopili akumulator, očistili razlite motorne tekočine in preprečili nadaljnjo iztekanje motornih tekočin. Začetni požar na vozilu so pogasili policisti in dežurni delavci DARS-a. Gasilci so nato vozilo pregledali s termovizijsko kamero. Reševalci NMP so na kraju oskrbeli štiri poškodovane osebe in jih nato prepeljali v SB Brežice.

Vir: ReCo Brežice

Fotogalerija (Foto: PGE Krško):

prometna nesreča
pge krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi