Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
10.07.2023
13:40
Foto: arhiv ePosavje
Brežiški policisti so v petek posredovali v Gazicah, krški policisti v nedeljo zgodaj zjutraj na terasi lokala v kraju Pleterje. V nedeljo popoldne v delovni nesreči v Bojsnem umrl 49-letnik.

Razbojnika v Gazicah in Pleterju

Tudi prihod policistov ga ni pomiril

Brežiški policisti so v petek zvečer v naselju Gazice posredovali zaradi kršitve javnega reda in miru. Kršitelj, ki je bil pod vplivom alkohola, ni upošteval opozoril in ukazov policistov in je nadaljeval s kršenjem javnega reda in miru, zato so mu odvzeli prostost in ga pridržali, zaradi kršitev mu bodo izdali plačilni nalog.

18-letnik razgrajal na terasi lokala

Policiste Policijske postaje Krško so v nedeljo v jutranjih urah poklicali na pomoč iz naselja Pleterje, kjer naj bi pijan moški na terasi gostinskega lokala razmetaval stole in goste spodbujal k pretepu. Policisti so 18-letnemu kršitelju, ki ni upošteval opozoril in ukazov, odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Policisti so mu zaradi kršitev javnega reda in miru izdali plačilni nalog.

Nesreča pri delu

Brežiški policisti so bili v nedeljo okoli 13.30 obveščeni o nesreči pri delu v gozdu v Bojsnem. Policisti so po opravljenem ogledu ugotovili, da je na 49-letnega moškega, ki je v gozdu podiral drevesa, padlo eno izmed dreves.

Na 49-letnika padlo drevo

49-letnik je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Policisti okoliščine še preiskujejo, o ugotovitvah bodo seznanili pristojno tožilstvo.

krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja