Skip to main content
Petek, 1. december 2023
01.11.2019
17:40
Foto: arhiv ePosavje
Sevniški policisti so v Prelesju obravnavali 41-letnega razgrajača in vlom v hišo, policisti na Obrežju pri 42-letnem Bolgaru ugotovili, da ni imel pravih papirjev za vožnjo tovornjaka.

Razgrajal (41) v Prelesju, Bolgar (42) vozil tovornjak brez vozniške

42-letnik Bolgar vozil tovornjak brez ustreznega dovoljenje

Na mejnem prehodu za mednarodni cesti promet Obrežje so danes, v zgodnjih jutranjih urah, zasegli tovorno vozilo s priklopnim vozilom, ker so pri mejni kontroli ugotovili, da 42-letni voznik iz Bolgarije za vožnjo skupine vozil v vozniškem dovoljenju nima vpisane ustrezne kategorije. V petkovem dopoldanskem času se je Bolgar srečal s sodnikom.

41-letnik razgrajal v Prelesju

Sevniški policisti so v Prelesju nekaj po polnoči pridržali 41-letnika, ki je očitno opit kršil javni red in mir, se pomiril in tudi prisotnost policistov nanj ni vplivala pomirjujoče. Policisti mu bodo zaradi razgrajanja in neupoštevanja zakonitih ukazov napisali plačilni nalog.

Odnesli nekaj družinske zlatnine

Prav tako v Prelesju so v sredo zvečer ugotovili, da so jim neznanci v času odsotnosti vlomili v hišo, pregledali prostore, odnesli nekaj družinske zlatnine, skupaj pa naredili za nekaj tisoč evrov škode.

(eP)

obrežje
sevnica
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja