Skip to main content
V Posavju 4.3° C Sreda, 24. 2024
17.01.2023
07:32
Foto: arhiv ePosavje
V torek bodo brez električne energije na območju Rese in Poti na Polsco v Krškem, pa tudi na območju Brezovice, Podbočja in Hrastja pod Gorjanci.

V torek brez električne energije

Resa, Pot na Polšco, Brezovica, Podbočje, Hrastje

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto med 8. in 13. uro na območju transformatorske postaje Krško resa, nizkonapetostno omrežje – Ulica Pot na Polšco zgoraj, med 8. in 10. uro na območju transformatorske postaje Brezovica Gorjanci in med 11. in 14. uro na območju transformatorske postaje Podbočje ribnik. Med 7.30 in 8.30 uro ter med 13.30 in 14.30 uro bo oskrba z električno energijo prekinjena na območju transformatorskih postaj Hrastje, Jelša Veliki Podlog in Kerinov grm in med 7.30 in 14. uro na območju transformatorske postaje Jelše vas.

Sevnica občina in Brestanica trg

Na področju nadzorništva Sevnica bodo brez električne energije med 8. in 14. uro na območju transformatorske postaje Sevnica občina, nizkonapetostno omrežje – Železnina, na področju nadzorništva Krško okolica pa med 13. in 14. uro na območju transformatorske postaje Brestanica trg.

Drevo na cesti

Ob 4.45 je na cesto Sevnica – Tržišče v občini Sevnica padlo drevo, odstranili so ga dežurni delavci cestnega podjetja.

Dva nujna poziva

V Regijskem centru za obveščanje Brežice smo v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč.

elektrika
elektro celje
krško
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi