Skip to main content
Torek, 30. maj 2023
11.05.2023
07:35
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V četrtek bodo brez električne energije na območju naselij Rožno, Brege, Bukošek, Sela in Železne jame. V delu Sevnice bo motena oskrba s pitno vodo.

Kje bo v četrtek motena oskrba z električno energijo?

Rožno

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju Sevnice z okolico na območju transformatorske postaje Rožno, nizkonapetostno omrežje – Dol. Rožno predvidoma med 8. in 14. uro in na območju transformatorske postaje Rožno vas, nizkonapetostno omrežje – Proti železnici predvidoma med 8. in 10. uro.

Brege, Bukošek, Sela, Železne jame

Na področju nadzorništva Krško mesto bodo brez električne energije na območju transformatorske postaje Brege, nizkonapetostno omrežje – Proti Drnovem+hiša pri TP predvidoma med 8. in 13. uro. Na območju Brežice elektrike ne bo na območju transformatorskih postaj Bukošek, Bukošek Laze, Bukošek Gaberbnica in Cundrovec ter na območju transformatorskih postaj Železne jame, Sela Dobova, Sela in Bukošek križišče predvidoma med 7.45 in 10.30 uro.

Motena oskrba s pitno vodo

Komunala Sevnica obvešča uporabnike pitne vode na vodovodu Sevnica, območje Pecelj, Planinska ulica in Taborniška ulica, da bo danes predvidoma med 8. in 14. uro, motena oskrba s pitno vodo zaradi vzdrževalnih del na omrežju.

elektrika
brežice
sevnica
komunala sevnica
pitna voda
obvestila

Pridružite se nam