Skip to main content
Petek, 22. september 2023
18.11.2022
08:09
Električarji
Foto: freepik.com
V petek bodo v Posavju brez električne energije na območju sevniške in krške občine.

Sevnica Dobrava, Krško Resa in Drnovo

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica, na območju transformatorskih postaj Sevnica Dobrava in Pot na Dobravo med 8. in 10. uro in na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorske postaje Pionir samski dom, nizkonapetostno omrežje – Ilije Gregoriča med 10. in 12. uro in na območju transformatorske postaje Drnovo, nizkonapetostno omrežje – Gostilna Stanko med 8. in 13. uro.

Trstenik, Bajhovec

Na območju nadzorništva Mokronog električne energije ne bo na območju transformatorske postaje Trstenik v petek, 18. novembra 2022 predvidoma med 10. in 11. uro ter na transformatorski postaji Bajhovec predvidoma med 11.30 in 12. 30 uro.

Bučka gorca

Na področju Bistrice ob Sotli pa bodo brez električne energije predvidoma med 10. in 13. uro na območju transformatorske postaje Bučka gorca. "Zaradi organizacijskih ali vremenskih razlogov si pridržujemo pravico do preklica/odpovedi del," dodajajo v obvestilu.

elektrika
elektro celje
obvestila
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja