Skip to main content
V Posavju 8° C Ponedeljek, 27. marec 2023
05.10.2022
21:07
Helikopter na Radni
Foto: PGD Sevnica
Nekaj pred 10. uro so se na območju občine Brežice oglasile gasilske sirene. Na Radni v občini Sevnica je pristal helikopter.

Požar pri Pišecah

(10:32) Požar na osebnem vozilu

Z Regijskega centra za obveščanje Brežice so obvestili, da je v Pišecah, v naselju Sveti Jedrt, ob 9. uri in 57 minut prišlo do požara na osebnem vozilu. Ob tem so aktivirali gasilce domačega prostovoljnega gasilskega društva Pišece in gasilce Poklicne gasilske enote Krško.

(18:05) Kombi je uničen

Ob 9.57 je na območju naselja Pavlova vas v občini Brežice gorelo kombinirano vozilo. Posredovali so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Pišece in Poklicne gasilske enote Krško, ki so  zavarovali kraj dogodka in vozilo pogasili. Do izteka nevarnih tekočin ni prišlo, ogenj pa je avto uničil. O dogodku so obvestili pristojne službe.

Helikopter na Radni

V sredo ob 10.19 je helikopter Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe helikopterske nujne medicinske pomoči Maribor iz naselja Radna v občini Sevnica prepeljal obolelo osebo v Splošno bolnišnico Celje. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so zavarovali kraj pristanka helikopterja in nudili pomoč pri prenosu obolele osebe.

Gorelo tudi v Radečah

Tretjo sredino intervencijo so zabeležili ob 15.24, ko je na Brunški gori v občini Radeče zagorela vsebina zabojnika za odpadni papir. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Radeče so gorečo vsebino zabojnika pogasili.

gasilci
brežice
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja