Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
09.03.2023
21:33
S koli nad delavce
Foto: ePosavje.com
Sredino popoldne v Brežicah je bilo prav filmsko. Na križišču Maistrove in Pleteršnikove ulice ter Černelčeve ceste se je zaiskrilo, v sporu je padalo kamenje, delavce so napadli s koli.

Sprli so se z delavci in jih napadli z orodjem in kamenjem

Brežiške policiste so v sredo okoli 13. ure poklicali na pomoč z delovišča v Brežicah, kjer naj bi se neznanci najprej sprili z delavci, potem pa jih napadli z orodjem in vanje metali kamenje.

16, 17 in 20 let stari razbojniki

Z Operativno - komunikacijskega centra Policijske uprave Novo mesto so na kraj dogajanja napotili več policistov, ki so vzpostavili javni red in mir. Policisti so ugotovili identiteto treh nasilnežev, mladeniči so bili stari 20, 17 in 16 let.

Pomagale so šele lisice

Kot pravijo policisti, je 20-letnik med postopkom grozil policistom in jih poskušal napasti s kolom. Policisti so osumljenca obvladali, mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Policisti so pridržali tudi 17-letnega osumljenca. Zakaj se je zaiskrilo, policisti ne poročajo. Bodo pa po zaključeni preiskavi oba razbojnika ovadili zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja.

Fotogalerija (Foto: ePosavje.com):

brežice
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja