Skip to main content
Sreda, 17. april 2024
18.10.2022
07:55
Električarji
Foto: freepik.com
V torek bo oskrba z električno energijo motena na območju transformatorske postaje Suhadol, Globoko, Piršenbreg, Podboršt in Hinje.

Kje bo v torek motena oskrba z električno energijo?

Suhadol, Globoko, Piršenbreg

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice, na območju transformatorskih postaj Suhadol in Suhadol potok med 9. in 12.10 uro, na območju transformatorskih postaj Globoko Dobrava, Mali vrh Dobrava, Mali vrh med 7. in 15. uro, na območju transformatorskih postaj Globoko vas in Globoko šola med 6. in 6.45 uro ter med 15. in 15.30 uro in na območju transformatorske postaje Piršenbreg med 7.30 in 8.30 uro ter med 14.30 in 15. uro.

Podboršt, Hinje, Murnice, Lontovž

Na področju nadzorništva Sevnica bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorskih postaj Podboršt, Hinje, Murnice, Gorenji Leskovec med 8. in 14. uro in na področju nadzorništva Mokronog, na območju transformatorskih postaj Vinji vrh Kal, Lontovž, Svinjsko vas, Srednik, Kal, Kladje Kal, Gaberska gora, Rupa, Svrževo, Požarče, Breško, Zakal med 8. in 14. uro.

Štirje pozivi za pomoč

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali štiri pozive za nujno medicinsko pomoč.

elektrika
elektro celje
obvestila
sevnica
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja