Skip to main content
Petek, 22. september 2023
16.09.2022
08:15
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so pri Selcah našli nasad konoplje, v Gornjem Leskovcu so obravnavali tatvino pralnega stroja, televizorja in kompresorja, posredovali so tudi na bencinski črpalki v Krškem.

Dogodki v Posavju

Na meji prijeli 71 tujcev

Policisti so v sredo prijeli 71 tujcev, ki so na nezakonit način prestopili državno mejo. Vse so prijeli na območju Posavja, na območju krajev Rigonce, Loče, Ponikve in Jesenice na Dolenjskem. Tujci prihajajo pa iz Burundija, Pakistana, Indije, Bangladeša, Palestine, Kameruna, Konga in Malija. Postopki z njimi še niso zaključeni, pravijo na Policijski upravi Novo mesto.

Našli nasad konoplje in zasegli 72 sadik

Krški policisti so izven naselja Selce pri Leskovcu našli nasad konoplje in zasegli 72 sadik, visokih od enega do dveh metrov. Lastnika še iščejo zaradi suma, da je gojil prepovedano drogo.

Vlomili v nenaseljeno hišo

V Brodu v Podbočju so ugotovili, da so neznanci v zadnjih dneh vlomili v nenaseljeno hišo in odnesli zamrzovalno skrinjo. Neznanci so lastnikom povzročili za okoli dvesto evrov škode.

45-letnik se je sprl z gosti, jezen tudi na natakarico

Krški policisti so v sredo zvečer zaradi kršitve javnega reda in miru posredovali na bencinskem servisu v Krškem. Tam se je 45-letni gost sporekel z drugimi gosti, nato pa začel razmetavati mize in stole, en stol pa zalučal tudi v natakarico. Policisti so mu napisali plačilni nalog.

Odnesli pralni stroj, televizor in kompresor

Krški policisti so obravnavali vlom v Gorenjem Leskovcu. Tam so v zadnjih dneh vlomili v vikend in pomožni objekt ter odnesli starejši pralni stroj, televizor in kompresor. Policisti ocenjujejo, da so lastnike oškodovali za okoli tisoč evrov.

krško
brežice
državna meja

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja