Skip to main content
V Posavju N/A° C Četrtek, 18. april 2024
28.09.2022
08:46
Foto: arhiv ePosavje
V torek in sredo so na številki 112 zabeležili tri tehnične interevencije, v noči s torka na sredo so gasilci posredovali po dimniškem požaru v Tržišču v občini Sevnica.

Torek in sreda v Posavju

Pomoč pri prenosu obolele osebe

V torek ob 8.38 so na Prežihovi ulici v Brežicah gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Brežice nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči Brežice pri prenosu obolele osebe iz petega nadstropja večstanovanjske stavbe do reševalnega vozila.

Odprli vrata avtomobila

Nekaj kasneje so ob 10.15 na Cesti 1. maja na Senovem gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom odprli vrata osebnega vozila.

Dimniški požar

Ob 23.00 so se v naselju Tržišče v občini Sevnica v dimniku stanovanjskega objekta vnele saje Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Tržišče so nadzorovali izgorevanje saj, pogasili požar in do prihoda dimnikarja pregledali prostore okoli dimnika. 

Odprli vrata lokala

V sredo zjutraj so ob 5.40 na Cesti Krških žrtev v Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom odprli vrata gostinskega lokala.

NMP Krško, rešilec 112

Šest nujnih pozivov

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginulih živali.

krško
pge krško
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi