Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
02.09.2022
05:29
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V petek brez električne energije na območju naselij Trebče, Šmarčna, Kostanjevica in del občine Brežice.

Kje v petek ne bo električne energije?

Kostanjevica na Krki, Krško

V petek, 2. septembra, bo na območju nadzorništva Krško oskrba z električno energijo motena v Kostanjevici na Krki, na transformatorski postaji Kostanjevica šola - nizkonapetostno omrežje Gorjanska med 8. in 10. uro ter na območju transformatorske postaje Šapole - nizkonapetostno omrežje Šapole desno prav tako med 8. in 10. uro.

Bistrica ob Sotli, Brežice

Na območju Bistrice ob Sotli bodo v petek brez elektrike med 9. in 13. uro na območju transformatorske postaje Trebče - nizkonapetostno omrežje Spodnje Trebče, na področju Brežice na območju transformatorskih postaj: Globoko vas, Globoko Dobrava, Piršenbreg, Mali vrh Dobrava, Mali Vrh in Globoko šola med 5.20 in 7. uro, med 5.20 in 13.45 uro pa tudi na območju transformatorskih postaj Silovec, Mali vrh gmajna, Sveti Janez, Sromlje, Sromlje vas, Okljukova gora, Volčje, Jurovec, Curnovec, Glogov brod vas in Gruda Globoko. Na območju transformatorskih postaj Dečna sela trgovina in Dečna sela ne bo elektrike med 5.20 in 6. uro ter med 14. in 14.30 uro.

Sevnica

Na nadzorništvu Sevnica električne energije ne bo med 8. in 14. uro na območju transformatorske postaje Šmarčna - nizkonapetostno omrežje Šmarčna.

elektrika
elektro celje
krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja