Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
16.12.2019
09:10
NMP Krško, rešilec
Foto: arhiv ePosavje
V Veliki vasi pri Krškem se je opoldne zgodila prometna nesreča, v kateri so se tri osebe poškodovale.

Nesreča v Veliki vasi

KRŠKO Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice, sta ob 11.59 v naselju Velika vas pri Krškem, občina Krško, trčili osebni vozili.

Pomoč gasilcev in dežurnih upravljalcev cest

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so protipožarno in protinaletno zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje na vozilih, preprečili iztek motornih tekočin ter posuli že iztekle motorne tekočine. Cestišče so očistili dežurni delavci komunalnega podjetja Krško.

16. december

(09:09) Kaj o nesreči pravijo policisti?

Nesrečo povzročil pijani 29-letnik

Policisti Policijske postaje Krško so bili v petek nekaj pred 12. uro obveščeni o prometni nesreči med Leskovcem pri Krškem in Veliko vasjo.

36-letnika in 21-letnico odpeljali v bolnišnico

Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je nesrečo povzročil 29-letni voznik osebnega avtomobila, ki je zaradi izsiljevanja prednosti trčil v avtomobil, ki ga je vozil 36-letni voznik. Lažje poškodovanega 36-letnega voznika in 21-letno potnico iz njegovega vozila so reševalci odpeljali v bolnišnico.

29-letnika čaka kazenska ovadba

Policisti so še ugotovili, da je povzročitelj nesreče vozil pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imel 0,88 miligramov alkohola. "Zoper 29-letnega voznika bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi nevarne vožnje v cestnem prometu," dodajajo policisti.

Tri osebe so reševalci odpeljali v bolnišnico

V nesreči tri poškodovane osebe so reševalci nujne medicinske pomoči Krško oskrbeli na kraju in prepeljali v Splošno bolnišnico Brežice.

(eP)

krško
pge krško
nmp krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja