Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
22.02.2023
11:30
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
V policijskih zabeležkah so se s torka na sredo znašli trije vagabundi. V Krškem je popoldne razgrajala opita 34-letnica, v Brežicah je 35-letnik grozil gostom lokala, Krčan pa je razmetaval stole.

Trije torkovi razgrajači

34-letnica pod vplivom alkohola razgrajala v prodajalni

V torek nekaj pred 17. uro so policiste poklicali na pomoč iz prodajalne v Krškem, kjer naj bi ženska kršila javni red in mir z vpitjem in žaljenjem osebja. 34-letna kršiteljica, ki je bila pod vplivom alkohola, se tudi po prihodu policistov ni pomirila in ni upoštevala ukazov, zato so zoper njo uporabili prisilna sredstva, jo obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Policisti ji bodo zaradi kršitev bodo izdali plačilni nalog.

35-letnik grozil gostom lokala

Klic na pomoč so iz gostinskega lokala okoli 18.30 prejeli tudi brežiški policisti. 35-letni kršitelj, ki je žalil goste in jim grozil, se kljub opozorilom policistov ni pomiril, zato so zoper njega uporabili prisilna sredstva in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Tudi Brežičanu so policisti zaradi kršitev izdali plačilni nalog.

52-letnik razmetaval stole

V noči na sredo je na terasi gostinskega lokala v Krškem pijan moški s kričanjem motil javni red in mir in razmetaval stole. 52-letni kršitelj se ni pomiril in ni upošteval ukazov policistov, zato so mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje.

krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja