Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
15.02.2023
08:25
Foto: arhiv ePosavje
Sevniški gasilci so popoldne posredovali na Razborju, kjer je zagorelo ob kaminu. Gasilci iz Kozjega so nekaj po 17. uri odšli na intervencijo v naselje Vetrnik.

Gasilci na Razborju

V torek ob 13.47 je v naselju Razbor v občini Sevnica v stanovanjski hiši zagorelo bo kaminu. Požar je pogasil lastnik pred prihodom gasilcev Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica. Gasilci so prostore objekta prezračili in območje požara preventivno pregledali s termovizijsko kamero.

Dva nujna poziva

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč.

Tragična delovna nesreča

Na meji med občinama Krško in Kozje je popoldne prišlo do tragične delovne nesreče. Ob 17.20 se je namreč v naselju Vetrnik v občini Kozje pri podiranju drevesa poškodoval občan. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Kozje so odstranjevali veje, osvetljevali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči in policiji. "Občan je podlegel poškodbam na kraju dogodka," pravijo na servisu 112.

Na 59-letnika padlo drevo

Na Policijski upravi Celje pravijo, da je na 59-letnega moškega, ki je v svojem gozdu podiral drevesa, padlo drevo in ga tako hudo poškodovalo, da je na kraju nesreče umrl.

sevnica
pgd sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja