Skip to main content
Sobota, 3. junij 2023
08.12.2022
11:34
Policija, marica
Foto: arhiv ePosavje
Sevniški policisti so v noči na četrtek ustavili 30-letnika, ki je nato peš pobegnil. Ko so ga ulovili, je zavrnil alkotest. In ostal brez avtomobila. Pri Podbočju pogrešajo klobase in salame.

Ustavili so ga, pa se je dal v beg

30-letnik brez vozniškega dovoljenja

Sevniški policisti so v noči na četrtek v Lončarjevem Dolu ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je po ustavitvi poskušal peš pobegniti, vendar so ga policisti ujeli. Med postopkom so policisti ugotovili, da gre za 30-letnega voznika, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

Zavrnil alkotest

Policisti so mu zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola odredili preizkus z alkotestom, vendar je opravljanje preizkusa odklonil. Kot pravijo policisti, je 30-letnik vozil neregistriran in nezavarovan avtomobil, na katerem so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu.

Ostal je brez avtomobila

Avtomobil so mu zasegli, zaradi kršitev izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Odnesli suhomesnate dobrote

V Žabjeku v Podbočju na območju Policijske postaje Krško je v noči na sredo neznanec vlomil v gospodarski objekt ob stanovanjski hiši in odtujil več suhomesnatih izdelkov. Policisti pravijo, da je z vlomom in tatvino povzročil za okoli 1300 evrov škode.

sevnica
krško
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja