Skip to main content
Četrtek, 22. februar 2024
11.08.2023
10:59
Policija, avtomobil
Foto: arhiv ePosavje
Policisti Policijske uprave Novo mesto so posredovali v 88 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 240 klicev. V Brežicah obravnavali prometno nesrečo 70-letne voznice.

Vozil brez vozniške in z ukradenimi tablicami

Policisti Policijske postaje Metlika so med kontrolo prometa v Rosalnicah nekaj po 13. uri ustavili voznika osebnega avtomobila Seat Cordoba. Med postopkom so ugotovili, da 18-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, na vozilu pa so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu. Avtomobil so zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

V Brežicah pridržali 70-letno voznico

Brežiški policisti so bili okoli 18.30 obveščeni o prometni nesreči na Pleteršnikovi ulici v Brežicah. Zbrali so obvestila in ugotovili, da je 70-letna voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubila oblast nad vozilom in trčila v prometni znak. Povzročiteljici so zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola odredili preizkus, ki ga je odklonila. Odpeljali so jo v prostore za pridržanje, zaradi kršitev izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

policija
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja