Skip to main content
V Posavju 5° C Nedelja, 26. marec 2023
15.03.2023
08:14
Foto: arhiv ePosavje
Ta konec tedna bodo v Brežicah asfaltirali Černelčevo cesto, šest dni med 15. in 31. marcem bo zaprt del glavne ceste Čatež - Krška vas.

Zapora Černelčeve ceste v Brežicah

V Brežicah bodo v četrtek, 16. marca, pričeli z asfaltiranjem Černelčeve ceste, zato bo tam do torka, 21. marca, popolna zapora. V četrtek bodo na cesti proti priključku za zdravstveni dom ter proti priključku za Glasmaher položili grobi sloj asfalta, v petek bodo asfaltirali pločnik, v soboto pa bo sledil še zaključno asfaltiranje od krožišča v Črncu do Ulice Stanke Škalerja in trgovine Spar. V ponedeljek in torek nato sledil še zaključno asfaltiranje na preostalih delih cestišča, asfaltiranje bodo izvedli v dveh fazah.

Zapora na glavni cesti Čatež - Krška vas

Na glavni cesti Čatež - Krška vas pa so z gradbenimi deli prišli do faze, ko bodo na delu državne ceste R2-419, na odseku med Križajem in Čatežem ob Savi položili zaključni sloj. Zapora bo potrebna zaradi izvajanja del gradnje kolesarske povezave med Krško vasjo in Čatežem ob Savi, cesto bodo zaprli predvidoma 6 dni med 15. in 31. marcem. Popolna zapora zapora LC 024141-Velike Malence-Čatež med stacionažo km 0.000 in km 0.025.

ceste
brežice
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja