Skip to main content
Nedelja, 24. september 2023
20.09.2022
12:24
Nujna medicinska pomoč
Foto: arhiv ePosavje
Zjutraj se je na območju Vojskega pri Koprivnici zgodila delovna nesreča, v kateri je življenje izgubil voznik traktorja.

Padel s traktorja in obležal na poti

KRŠKO Na servisu 112 pravijo, da se je ob 6.44 v naselju Vojsko v občini Kozje zgodila nesreča, ko se je v vinogradu prevrnil traktor. Voznik je pri tem padel z traktorja in obležal na bližnji poti.

Nesreča v vinogradu

Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Steklarna Rogaška Slatina in Prostovoljnega gasilskega društva Podsreda so kraj dogodka zavarovali, stabilizirali traktor, odklopili akumulator, nevtralizirali iztekajoče tekočine ter nudili pomoč policiji, reševalcem nujne medicinske pomoči in pogrebni službi. "Traktorist je umrl na kraju nesreče," dodajajo.

Ponesrečil se je 32-letni traktorist

Celjski policisti pravijo, da se je pri delu s traktorjem v vinogradu v Vojskem na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah smrtno poškodoval 32-letni traktorist. Po ogledu kraja nesreče so policisti ugotovili, da je s traktorjem, na katerem je imel pripeto prikolico, zdrsnil po hribu. Pri prevračanju traktorja je voznik padel iz kabine in se tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

podsreda
kozje

Pridružite se nam

Poglejte tudi