Skip to main content
V Posavju 14.7° C Sobota, 1. oktober 2022
12.12.2020
09:41
Foto: arhiv ePosavje
V noči na soboto so je na Cesti krških žrtev v Krškem prišlo do požara, kadilo se je iz stanovanja, reševalci so oskrbeli eno osebo. V petek sicer še tri intervencije dežurnih služb.

S petka na soboto požar na Cesti krških žrtev v Krškem

112: "Iz stanovanja se je kadilo zaradi pozabljene hrane na štedilniku"

V noči s petka na soboto, ob 1.05 je bilo, se je na Cesti krški žrtev v Krškem kadilo iz stanovanja. Kot pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice, se je iz stanovanja kadilo zaradi pozabljene hrane na štedilniku.

Gasilci so požar pogasili, reševalci so pomagali osebi v stanovanju

Gasilci Poklicne gasilske enote Krško so pogasili požar in prezračili prostore, reševalci nujne medicinske pomoči Krško pa so na kraju oskrbeli osebo, ki se je nahajala v stanovanju.

V petek še tri intervencije

Drnovo

V petek ob 13.33 je v naselju Drnovo občan na dvorišču našel strelivo. Pripadnika državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi Dolenjske in Ljubljanske regije sta naboj, kalibra 7,9 mm, ostanek iz druge svetovne vojne, nemške izdelave, uničila na varnem kraju.

Kerinov Grm

Ob 18.57 so gasilci Poklicne gasilske enote Krško v naselju Kerinov Grm pogasili goreč odpadni material, ob 23.38 pa so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Cerina v Termah Čatež zaradi okvare na hidrantu za vodo pregledali okolico.

NMP Krško, rešilec 112

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali deset pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

pge krško
krško
brežice
gasilci

Pridružite se nam

Novice iz Posavja