Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
29.09.2023
09:36
Elektrika, dela, Posavje
Foto: freepik.com
Kje vse bo v petek, 29. septembra 2023, motena dobava električne energije?

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica med 8. in 12. uro na območju transformatorske postaje Šmarje 4, nizkonapetostno omrežje – Vodovod, med 8.30 in 14. uro na območju transformatorske postaje Šmarje 3, nizkonapetostno omrežje – Pavkovič-Ošlovnik in med 8.30 in 14. uro na območju transformatorske postaje Sevnica ribniki, nizkonapetostno omrežje – Popelar Repar.

Na področju nadzorništva Krško mesto med 8. in 11. uro na območju transformatorske postaje Mali Podlog 2, nizkonapetostno omrežje – Zbiralnica mleka Kržan smer in med 8. in 14. uro na območju transformatorske postaje Leskovec gmajna 2, nizkonapetostno omrežje – Nad Venišami.

Na področju nadzorništva Brežice med 8.30 in 11. uro na območju transformatorske postaje Mihalovec mlin in Mihalovec in med 9. in 11. uro na območju transformatorske postaje Veliki Obrež, nizkonapetostno omrežje – Levo gasilski dom-smer gmajna.

Na področju nadzorništva Krško okolica med 11. in 14. uro na območju transformatorske postaje Zgornja Pohanca, nizkonapetostno omrežje – Proti Pohanci hladilnica.

elektrika
krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja