Skip to main content
Petek, 22. september 2023
07.12.2022
07:49
Električarji
Foto: freepik.com
Kje v Posavju bo v sredo, 7. decembra, motena oskrba z električno energijo?

Kje bo v sredo motena oskrba z električno energijo?

Križe, Preska

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško okolica med 8. in 11. uro na območju transformatorske postaje Križe, nizkonapetostno omrežje – Proti Velikemu Dolu in med 9. in 14. uro na območju transformatorske postaje postaje Preska, nizkonapetostno omrežje – Javorje.

Stojanski vrh, Zagradec, Razbor

Na področju nadzorništva Brežice bo oskrba z električno energijo motena med 8. in 13. uro na območju transformatorske postaje Stojanski vrh, nizkonapetostno omrežje – Stojanski vrh, na področju nadzorništva Sevnica pa med 8. in 14. uro na območju transformatorskih postaj Dvorc, Zagradec, Ruda in Razbor.

Pomoč v Krškem

V torek ob 9.37 so v Naselju nuklearne elektrarne v Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanjskega objekta.

Osem pozivov

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali šest pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

elektrika
brežice
elektro celje
krško
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi