Skip to main content
Sreda, 4. oktober 2023
05.04.2023
07:33
Policija 113, avtomobil
Foto: ePosavje.com
V torek so policisti pridržali 30-letnika in 25-letnico. Brežiški policisti so imeli opravka s srbskim tovornjakarjem, krški policisti pa s kršiteljico javnega reda in miru.

V torek policisti pridržali 30-letnika in 25-letnico

Na Čatežu napihal 30-letni tovornjakar iz Srbije

Policisti Policijske postaje Brežice so v torek nekaj pred 16. uro na območju Čateža ob Savi zaradi nezanesljive vožnje ustavili voznika tovornega vozila in med postopkom ugotovili, da ima 30-letni državljan Srbije v litru izdihanega zraka 0,63 miligramov alkohola. Odpeljali so ga v prostore za pridržanje, mu odvzeli vozniško dovoljenje in o kršitvi z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

V Krškem pridržali pijano 25-letnico

Nekaj po 19. uri so policiste Policijske postaje Krško poklicali na pomoč iz prodajalne v Krškem, kjer naj bi kršiteljica z nedostojnim vedenjem in žaljenjem varnostnika motila javni red in mir. 25-letna kršiteljica, ki je bila pod vplivom alkohola, se tudi po prihodu policistov ni pomirila in ni upoštevala ukazov, zato so zoper njo uporabili prisilna sredstva, jo obvladali in odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi kršitev ji bodo izdali plačilni nalog.

krško
brežice
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja