Skip to main content
Sobota, 24. februar 2024
17.03.2023
08:07
Foto: arhiv ePosavje
Iz Regijskega centra za obveščanje Brežice so sporočili, da je v četrtek ob 12.48 v bližini Glavnega trga v Sevnici vlak povozil občana.

Vlak v Sevnici povozil osebo, ki je na kraju nesreče umrla

Ob 12.48 je v bližini Glavnega trga v Sevnici vlak povozil občana. Gasilci PGD Sevnica so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Krško in potnikom pri sestopu z vlaka. Oseba je zaradi hudih poškodb preminula na kraju nesreče.

Najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev

Ob 13.18 je v Spodnji Libni, občina Krško, delavec pri zemeljskih delih našel neeksplodirano ubojno sredstvo. Pripadnika Državne enote za varstvo pred NUS Gorenjsko-Ljubljanske regije sta na varnem kraju uničila minometno mino kaliber 81mm, jugoslovanske izdelave, iz obdobja 2. svetovne vojne. Za zavarovanje kraja najdbe in uničenja so poskrbeli policisti PP Krško.

Požari v stanovanjskih stavbah

V petek ob 1.29 je v Dobah, občina Kostanjevica na Krki, gorelo v kurilnici stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Kostanjevica in Prekopa so požar pogasili, prezračili prostore, izpraznili kurilnico in odstranili plinsko jeklenko ter opravili pregled s termovizijsko kamero. Na kraju so bili prisotni tudi policisti PP Krško.

(ReCO Brežice)
 

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja