Skip to main content
V Posavju 5.1° C Četrtek, 25. 2024
12.05.2023
10:12
Policija, marica
Foto: arhiv ePosavje
Sevniški policisti so obravnavali nesrečo, v kateri sta se poškodovali voznici. Njihovi krški kolegi so na Libni obravnavali 31-letnika, ki je zapeljal s ceste. Potem pa še napihal.

Dva prometna dogodka

Voznici lažje poškodovani

Sevniški policisti so bili v četrtek nekaj po 13. uri obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih vozil na cesti med Hinjcami in Sevnico. Po opravljenjem ogledu so ugotovili, da je za trčenje odgovorna 47-letna voznica, ki je zaradi vožnje po levi strani trčila v avtomobil, ki ga je iz nasprotne smeri pravilno pripeljala 34-letna voznica. Reševalci so obe voznici, ki sta se v nesreči lažje poškodovali, oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, pravijo na Policijski upravi Novo mesto.

Zapeljal s ceste in napihal

V noči na petek so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v naselju Libna na območju Policijske postaje Krško. Policisti so ugotovili, da je 31-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in zapeljal s ceste. Povzročitelj, ki se v nesreči ni poškodoval, je imel v litru izdihanega zraka 0,49 miligramov alkohola. Policisti so mu zaradi kršitev cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog.

Iz skladišča odnesli vodnike

Med 10. in 11. majem je v Brežicah neznanec vlomil v skladišče podjetja in odtujil električne vodnike. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 4.000 evrov škode, pravijo policisti.

Iz lokala pa steklenice in pločevnike

V Velikih Malencah na območju Policijske postaje Brežice je med 9. in 11. majem nekdo vlomil v skladišče gostinskega lokala in odtujil več steklenic in pločevink s pijačo. Z vlomom in tatvino je nastalo za okoli 350 evrov škode.

sevnica
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi