Skip to main content
Sreda, 4. oktober 2023
08.04.2022
07:28
Foto: arhiv ePosavje
V petek bo v Posavju oskrba z električno energijo motena na območju transformatorskih postaj v naseljih Zaboršt, Brestanica, Cerina, Podgorje.

Brez elektrike: Zaboršt, Brestanica, Cerina, Podgorje

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Zaboršt, nizkonapetostno omrežje – Zaboršt danes med 8:00 in 14:00 uro, na območju transformatorske postaje Brestanica trg, nizkonapetostno omrežje – Brestanica proti Senovem med 8:00 in 12:00 uro. Oskrba z električno energijo bo med 8:00 in 14:00 uro motena tudi na območju transformatorske postaje Cerina, nizkonapetostno omrežje – Cerina grad ter na območju transformatorske postaje Podgorje, nizkonapetostno omrežje – MHE Strajner+Stope med 8:00 in 14:00 uro.

PGE Krško

Gasilci v Brezovici v Podbočju

V četrtek ob 21.46 so gasilci Poklicne gasilske enote Krško posredovali v Brezovici v Podbočju, kjer so s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja, v katerem je bila preminula oseba. O dogodku so obvestili vse pristojne službe.

Dva nujna z 112

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč.

krško
elektrika
elektro celje

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja