Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
06.09.2022
08:08
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
V torek bo oskrba z električno energijo prekinjena na območju naselij Zabrdje, Pijavice, Ledina ter dveh ulic v Krškem, na Erjavčevi in na delu Poti na Polšco.

Kje bo v torek motena oskrba z električno energijo?

Mokronog - Zabrdje, Pijavice

Na območju nadzorništva Mokronog bo v torek zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Zabrdje - nizkonapetostno omrežje Grič predvidoma med 8.30 in 11. uro in na območju transformatorske postaje Pijavice - nizkonapetostno omrežje Pijavice smer Mirna predvidoma med 9. in 11. uro.

Sevnica - Ledina

Na območju Sevnice bo prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Ledina - nizkonapetostno omrežje Ledina Zdole proti Peclju desno in  Ledina vas - nizkonapetostno omrežje Ledina vas predvidoma med 8. in 14. uro.

Krško - Erjavčeva in Pot na Polšco

Brez elektrike bodo tudi na območju Krškega, med 7. in 10. uro bo prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Krško Erjavčeva - nizkonapetostno omrežje Erjavčeva ter na območju transformatorske postaje Polšca - nizkonapetostno omrežje Blok DES Vila predvidoma med 10. in 12. uro.

elektrika
elektro celje
obvestila
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja