Skip to main content
Ponedeljek, 4. marec 2024
12.01.2023
08:01
Elektrika, dela, Posavje
Foto: freepik.com
Od 12. januarja do 24. januarja zapora ceste Gabrce - Leskovec v Podborštu,

Zakal, Gorenji Leskovec, Hinje, Podboršt in Murnice

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Zakal, Gorenji Leskovec, Hinje, Podboršt in Murnice danes med 8. in 14. uro, na območju transformatorske postaje Glino gaj med 9. in 11. uro.

Zapora ceste Gabrce - Leskovec v Podborštu

Komunala Sevnica obvešča o delni in popolni zapori LC 372321 Gabrce-Leskovec v Podborštu nad Gabrcami v skupni dolžin približno 50 metrov od 12. januarja 2023 do 24. januarja 2023 zaradi gradnje vodovodnega omrežja.

Dve tehnični intervenciji

Sevnica

V sredo ob 8.24 so na Planinski cesti v Sevnici gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica s tehničnim posegom odprli vhodna vrata poslovnega objekta.

Krško

Nekaj kasneje, ob 13.42 je bilo, so na Leskovški cesti v Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom odprli vrata na osebnem vozilu.

14 nujnih klicev

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali deset pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali dve naročili za odvoz poginulih živali.

elektrika
elektro celje
obvestila
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice