Skip to main content
Četrtek, 7. december 2023
22.03.2023
06:46
Foto: arhiv ePosavje
Na cesti Rovišče - Hudo Brezje v občini Sevnica do 15. maja zapore cest, v sredo bodo brez električne enrgije v delu Sevnice in v Podgorju v občini Brežice.

Brez elektrike v Sevnici in Podgorju

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica, na območju transformatorske postaje Spar Sevnica predvidoma med 6. in 6.30 ter med 13.30 in 14. uro ter na področju nadzorništva Brežice na območju transformatorske postaje Podgorje okrog nadomestna predvidoma med 11. in 14. uro.

Zapore na cesti Rovišče - Hudo Brezje

Komunala d.o.o. Sevnica, obvešča o občasnih, kratkotrajnih in dolgotrajnih, delnih in popolnih zaporah prometa, tipa O-1 in E-6, na odseku lokalne ceste, št. 372201 Rovišče-Hudo Brezje in odseku javne poti, št. 595132 Rovišče-Breška Gora-Hudo Brezje, med hišno številko Hudo Brezje 6b in hišno številko Hudo Brezje 10, do 15. maja 2023, zaradi "Ureditve odvodnjavanja in širitev vozišča na Hudem Brezju".

Deset klicev

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali deset pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

elektrika
ceste
obvestila
elektro celje
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja