Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
23.08.2023
10:15
Policija, marica
Foto: arhiv ePosavje
V torek je bilo kar živahno na posavskih cestah. V policijskih zabeležkah so ostali trije dogodki.

Živahno dogajanje na posavskih cestah

14-letnica padla z motorjem

Sevniški policisti so zvečer obravnavali prometno nesrečo 14-letne voznice kolesa z motorjem. Pri vožnji ji je zaradi domnevne vožnje preblizu desnemu robu spodneslo zadnje kolo zaradi peska. Ko je padla, se je lažje poškodovala, na urgenco pa so jo pripeljali starši.

S skuterjem vijugal po avtocesti

Krški policisti so dopoldne na Drnovem obravnavali 39-letnega voznika skuterja, ki je pred tem vijugal po avtocesti. V postopku so policisti ugotovili, da je imel počeno pnevmatiko, kar je uredil na bencinskem servisu na Drnovem. Policisti so ga še opozorili na uporabo čelade, saj so na številko 113 pred tem prejeli klic, da se vozi brez čelade - a ga na vožnji brez čelade niso zalotili.

59-letnik ostal brez avtomobila

Nekaj po trinajsti popoldne so policisti v Leskovcu pri Krškem zaradi nezanesljive vožnje ustavili 59-letnega voznika osebnega avtomobila. V postopku so ugotovili, da nezanesljivi vožnji verjetno botruje alkohol -  indikator alkoholiziranosti se je ustavil pri 0,61 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Da bo mera polna, je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu osebni avtomobil zasegli.

25-letnik vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja

Zvečer so policisti v Krškem ustavili 25-letnega voznika osebnega avtomobila, za katerega so v postopku ugotovili, da ga vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja, veljavnost prometnega dovoljenja pa mu je potekla. Avto so mu zasegli, dodajajo policisti.

brežice
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja